BALIKESİR / EDREMİT - Remzi Molvalıoğlu Ortaokulu

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında  öğrencilerimiz "resimlerle deyimler  ve  atasözleri"  etkinliği yapmıştır. Yapılan çalışmalar okul panolarında sergilenmiştir.

Şbt

2.Dönem öğretmenler kurulu toplantısı yapıldı.

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş ilimizde meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen depremde  hayatını kaybeden vatandaşlarımızın anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunduk.

Ock

Enerji kaynaklarının kullanımında verimliliğinin arttırılması ve israfın önlenmesi, öğrencilerimize bilinç kazandırması amacıyla okulumuzda Rehber Öğretmenlerimizce okulumuz öğrencilerine yönelik Enerji Tasarrufu Haftası Etkinlikleri düzenlenmiştir.

Ock

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında öğrencilerimiz kitap ayracı yaptılar.

Ock

5-A sınıfı öğrencilerimiz Havran Bilim Sanat Merkezi'ni ziyaret etti.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri  projesi kapsamında okulumuzdan öğrencilerimiz Sözlük Tasarımı yarışmasına katıldılar.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda sınıf panoları düzenleniyor.